Termékek

aludj_jol_csomag_BABAMNAK.HU
Aludj jól! – csomag
2016-03-21
edes_szornyecskek_konyokvedo_Babamnak.hu
Édes szörnyecskék könyökhajlatvédő
2016-04-10
Mutasd mind
konnyed_utazas_csomag_BABAMNAK.HU
pelenkazo_alatetek_Babamnak.hu
cumilancok_Babamnak.hu
Cumilancok_Babamnak.hu

Könnyed utazás – csomag

14990 Ft


Biztos próbáltad már, úgyhogy tudod, kisbabával utazni nem egyszerű. Ezzel a csomaggal abban szeretnénk segíteni, hogy néhány bosszantó, de kivédhető helyzetet el tudj kerülni, amikor hosszabb vagy rövidebb útra indultok.

Leírás

A Könnyed-utazás csomagban három terméket találsz. A tervezésükkor végig az járt a fejünkben, hogy olyan holmik készüljenek, amik szinte még egy kezet “adnak” anyának, és szinte észrevétlenül, de vigyázzanak a babára és anyára is út közben.

Mit tartalmaz a csomag:

  • egy utazós pelenkázó alátétet: ha van egy olyan pakkod, amibe mindig össze van készítve, ami a pelenkázáshoz kell, indulás előtt legalább ezt nem kell átnézni, csak a táskádba bedobni. Ha pedig kihajtogatod a pakkot, egy puha, meleg, tiszta felületet kapsz, amin nyugodtan tisztába teheted a babát.
  • egy babahordozóhoz használható könyökhajlat védőt: ez a termék kifejezetten anyukáknak készült azért, hogy a könyökhajlatod ne legyen kék-zöld a babahordozó cipelésétől, és enyhítse a cipelés okozta fájdalmat is.
  • egy cumiláncot: hogy a cumi ne essen le a földre, ne vesszen el, és mindig kéznél legyen, ha kell

A termékek nevére kattintva olvashatsz róluk bővebben, illetve itt tudod kiválasztani, hogy miből, milyen mintát szeretnél. Ezt a megrendelés végén, a megjegyzés mezőben tudod megírni nekünk. A minták szabadon választhatóak, tehát például dönthetsz az édes szörnyecskék pelenkázó alátét, a mókás elefántok könyökvédő, és a nyári vidámság cumilánc mellett is.

A csomagban található három terméket kedvezményesebb áron veheted meg, mint külön-külön, és természetesen ennél a termékünknél is ingyenes a kiszállítás!

 

Érdekelhetnek még…