Pasis csíkok cumilánc Babámnak.hu
A lányom 2 éves. A terhességem 7 hónapos. Az út 9 órás.
2016-03-31
babaetel_hazilag_Babamnak.hu
Neki a legjobbat- népszerű ételek házilag
2016-04-26
Mutasd mind

Hajrá április!

konnyed_utazas_csomag_BABAMNAK.HU

Meleg van, kiskabátos, napszemcsis idő. Kb fél éve vártam már ezt! 

A Babámnaknál is felrázzuk a dolgokat, és rengeteg új dolgot terveztünk Nektek!

Ebben a hónapban azt találtuk ki, hogy a vadiúj összeállításokat, a Könnyed utazás, és az Aludj jól! csomagokat április 1 és 30. között még jobban felturbózzuk, és telis-tele rakjuk ajándékokkal.

Úgyhogy rögtön 6+1 (1 a Babámnaktól) magyar márka kuponját fogja megkapni az, aki rendel valamelyik csomagból.

Nézzük, kik az áprilisi partnerek /a nevükre kattintva eljutsz a weboldalukra/, és miben tudnak Neked segíteni:

Kisbabád nem tűri a hálózsákot, de állandóan kitakarózik éjszaka? Eleged van már abból, hogy bárhova mentek, folyamatosan az ő dolgait kell szedegetned? Előfordult már, hogy elhagytátok a kedvenc játékát vagy alvórongyiját, mert kiesett, és nem vetted észre?A kisgyermekes anyukák mindennapjait megkönnyítő, bababarát Takarócsipesszel olyan lesz, mintha még egy kezed lenne!

A Matatókönyvek egyedi tervezésű, kézzel készült textilkönyvek, melyek színességükkel és puhaságukkal rögtön lenyűgözik a gyerekeket. De ennél sokkal többet is tudnak: a sok kivehető és szabadon kombinálható alkatrésznek köszönhetően a gyerkőcök hosszú időre elmerülnek a könyv részleteinek felfedezésében, így egyszerre fejlődik a kreativitásuk, a képzelőerejük és válnak egyre ügyesebbé az ujjacskáik.

Sokszor nyűgös a kisbabád?  Sokszor nehezen érted meg, hogy mit szeretne? Dühös mutogatás után sokszor sírva hasra vágja magát? Tehetetlenül nézed, ahogy dühíti, hogy nem tudja megértetni magát? 18- 24 hónapos és még nem kezdett el beszélni? Érted a kisbabád minden rezdülését, és szeretnél még többet adni neki? 

Babajelelj a babáddal! Heteken belül bepillanthatsz a kisbabád gondolataiba, és sokkal jobban fogod érteni Őt.  

A természetes kozmetikumok és az azokból készült egyedi ajándékok webáruházában kuponodat natúr szappanokkal, kényeztető pezsgő fürdőbombákkal és hosszan ápoló ajakápolókkal teli csodaszép ajándékcsomagokra tudod beváltani, hogy a mama bőre is szép és egészséges legyen. Persze választhatsz ajándékcsomag nélkül egy szappant, fürdőbombát vagy ajakápolót a természetes kényeztetés jegyében.

Ahogy Te is, úgy a Kreatív Lurkónál is vallják, hogy nem mindegy milyen játékkal játszanak gyermekeink. A jól megválasztott és kiskorban elkezdett tudatos játékválasztással segíthetsz nekik, hogy a megfelelő készségeik, képességeik kialakuljanak. Ezek a képességek segítik őket, hogy magabiztos, önálló, boldog felnőtteké váljanak.
A Kreatív Lurkó játék webáruház ebben segít. Mégpedig a leválogatott játék készlettel és a webáruházban kialakított kategóriákkal, amelyek segítenek eligazodni a sok-sok játék között.

Kismama lettél, s most érzed csak igazán, hogy a “pocakos” kolleganőid mennyire elveszettek voltak, mikor megtudták, hogy babát várnak. Hirtelen beléjük hasított rengeteg kérdés:– meddig dolgozhatok,- kinek, mikor kell szólnom arról, hogy terhes vagyok, – mikor, milyen papírokat kell kitöltenem, hol kell leadnom őket,- dolgozhatok, ha a gyerek még csak 7 hónapos? stb., stb.
A most elkészült Kismama-útikalauzban ezekre a kérdésekre kapsz választ. 

A babavárás öröme mellett aggódva kérdezheted: Veszélyben a munkahelyem? Miből fogunk megélni? Milyen juttatásokra leszek jogosult? Hogyan lehet az adókedvezményt igénybe venni? Elvesztél az interneten keringő, egymásnak ellentmondó infók között? Most egy helyen megkapsz mindent! Munkajogász, TB-szakértő és adótanácsadó fog Neked segítséget nyújtani a Kismama fórumon, így már gyerekjáték lesz eligazodnod a káoszban! Garantáltan nem bánod meg, ha elmész!

Dekoráld a babaszobát díjnyertes tervező falmatricáival!

Mit szólsz? Ugye, hogy tök jó dolgokat válogattunk Nektek össze?

Gyere, itt tudsz rendelni a csomagokból, és azonnal küldjük a kuponokat:

Aludj jól! – csomag

Könnyed utazás – csomag

Ha eddig még nem tetted meg, a hírlevelünkre itt tudsz feliratkozni, egyúttal pedig egy hasznos utazós-játszós meglepetést is letölthetsz ingyen:

Ingyen ajándék