Fizetés és szállítás

Fizetés

Webáruházunkban kétféle fizetési mód érhető el: a banki átutalás, és az utánvétes fizetés. Amennyiben személyesen veszed át a megrendelt termékeket, választhatod a készpénzes fizetést is.

1. Banki átutalás
Ha szeretnél előre utalással fizetni, akkor a végösszeget kérjük, az alábbi bankszámlánkra utald át:

kedvezményezett neve: Mautex Trade Kft.
kedvezményezett bankja: CIB Bank
kedvezményezett bankszámlaszáma: 10700512-69549319-51100005

Amint beérkezik az utalásod, mi még aznap összekészítjük a csomagodat, és a következő munkanapon útnak indítjuk. Banki nyitvatartási időben történő utalás esetén 1 munkanapot számolj arra, hogy a pénz hozzánk megérkezzen, ha viszont Te is CIB bankos vagy, akkor azonnal megérkezik hozzánk az összeg. Ha banki nyitvatartási időn kívül utalsz, akkor csak a következő munkanap kezdődik a fenti számítás, hiszen a bank is csak aznap fogja feldolgozni az utalási kérésedet.

2. Utánvétes fizetés

Amennyiben a rendelésed értékét a csomag kézhezvételekor szeretnéd kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot!
Ebben az esetben a kézbesítőnek tudod átadni a megrendelésed értékét.

Szállítás
A termékekre vonatkozó megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, de nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Amennyiben külföldre szeretnél rendelni tőlünk, természetesen ezt is megoldjuk, egyedi ajánlatot itt tudsz kérni: info@babamnak.hu
1. Szállítás futárszolgálattal

A webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS Csomag- Logisztikai Kft. kézbesíti, Magyarország egész területén, a megrendelést követő második munkanapon, munkaidőben (9-17 óra között).
A csomag feladásakor e-mailben értesítünk, hogy a következő munkanapon a csomagod megérkezik Hozzád.

2. Személyes átvétel

Lehetőség van személyes átvételre is a Babámnak irodájában (2316, Tököl, Csépi út 126.). Ez a lehetőség természetesen ingyenes, viszont mindenképpen szükség van előzetes egyeztetésre, mivel nem vagyunk mindig az irodában.
Kérlek, a megrendelés leadása után keress minket, hogy időpontot tudjunk egyeztetni!
telefon: +36 30-503-3243
e-mail: info@babamnak.hu
Ha személyesen veszed át a csomagodat, a rendelést előre kifizetheted banki átutalással, vagy a helyszínen készpénzben tudod rendezni.