babafotózás Babámnak.hu
Így készíts jó képeket a babádról, pózok
2015-10-14
Segítség a termékekhez- mosás, vasalás
2015-11-16
Mutasd mind

Ezt imádni fogod!

Szoktatok a babával csavarogni? Akkor biztos, hogy indulás előtt Te is minden fontos cuccot összeszedsz, és egy laza fél-háromnegyed órás pakolás után már úgy is érzed, hogy indulásra készen vagytok. És pont így néztek ki:

4_1.jpg

forrás a képre kattintva

És igen, apa nem fogja érteni, hogy minek ennyi cucc, de mi tudjuk, hogy tényleg kell egy váltás ruha, egy melegebb pulcsi, egy lazább pulcsi, egy kedves játék, egy fellógatós játék, egy könyv, egy kis víz, egy kis rágcsa, 2 textilpelenka, mert mi lesz, ha az egyik kelleni fog, stbstb.

Ami szerintem megkönnyítheti a dolgot, ha van egy olyan pakkod, ami mindig össze van készítve, így az indulás előtt nem kell átnézni, hogy megvan-e minden, ami kell. 

Erre találtuk ki a Babámnak-nál az utazós pelenkázó alátétet, ami ráadásul egyszerre több célt is szolgál.

1. Pont akkora, amekkorának muszáj lennie, így könnyen elfér akár a saját kézitáskádban is- tehát a nagy pelenkázó táska akár otthon is maradhat.

2. Kihajtogatva egy olyan tiszta, kényelmes, meleg (az alátét bélelt) felületet nyersz, amin nyugodtan tisztába teheted a babát. 

3. Kényelmesen elfér benne egy utazós törlőkendő csomag ( tehát nem 50-60 darabos, hanem márkától függően 10-15), 3 db pelenka, és egy kicsi tubusos krém is.

4. Egyszerűen, egy kézzel is ki tudod nyitni, és össze is tudod hajtani.

5. Nem mellékes, hogy nagyon szép, mutatós darab.

6. Ennyire egyszerű a használata:

page.jpg

Mit gondolsz, jól jönne egy ilyen utazáskor?